Deelname

Kunstschouw 2023 is van 10 t/m 18 juni

 

Inschrijving voor Kunstschouw 2023 is gesloten.

Vanaf september 2023 is het mogelijk om in te schrijven voor Kunstschouw 2024

Deelname is mogelijk:
Op ‘kunstcommissielocaties’:
De zogenaamde kunstcommissielocaties zijn aan Kunstschouw deelnemende particuliere locaties die tijdens de kunstschouwperiode een exclusieve expositie mogelijkheid bieden aan kunstenaars, die door de kunstcommissie zijn geselecteerd.
De kunstcommissielocaties vormen het hoofdbestanddeel van de Kunstschouw. Per locatie worden minstens 3 deelnemers geplaatst, afhankelijk van de ruimte.  Selectie vindt plaats in de maanden december en januari.

Op ‘gastlocaties’:
Een aantal ateliers en galerieën op Schouwen-Duiveland toont als zogenaamde ‘gastlocatie’ van Kunstschouw eigen werk en/of werk van gastexposanten en/of vaste collecties, onder de voorwaarde van jaarlijks minimaal twee nieuwe gastexposanten. Deze worden door de locatiehouders zelf uitgenodigd, soms in overleg met de kunstcommissie van Kunstschouw. Ook vallen gastcuratoren op enkele particuliere locaties onder deze voorwaarde.

Aandachtspunt-Voorwaarden
Bij inschrijving voor kunstcommissielocaties is het voor de kunstenaar noodzakelijk de voorwaarden goed door te lezen. Hierin staat alle informatie over rechten, plichten en aansprakelijkheid. Bij deelname wordt men geacht deze voorwaarden te accepteren.

.

Afbeeldingen van links naar rechts:
Saskia de Rooy, Monique van Stokkum, Maurice de Meijer,
Anita Roijakkers, Mira de Koning Stanojevic, Astrid Oosterhuis

impressie van eerder tentoongesteld werk