Deelname

Kunstschouw 2024 is van 15 t/m 23 juni

met als thema “Beweging”

header: werk van Marijn Kluijfhout, 
zie ook zijn video 
.

Deelname is mogelijk:
Op ‘kunstcommissielocaties’:
De zogenaamde kunstcommissielocaties zijn aan Kunstschouw deelnemende particuliere locaties die tijdens de kunstschouwperiode een exclusieve expositie mogelijkheid bieden aan kunstenaars, die door de kunstcommissie zijn geselecteerd.
De kunstcommissielocaties vormen het hoofdbestanddeel van de Kunstschouw. Per locatie worden minstens 3 deelnemers geplaatst, afhankelijk van de ruimte.  Selectie vindt plaats in de maanden december en januari.

Op ‘gastlocaties’:
Een aantal ateliers en galerieën op Schouwen-Duiveland toont als zogenaamde ‘gastlocatie’ van Kunstschouw eigen werk en/of werk van gastexposanten en/of vaste collecties, onder de voorwaarde van jaarlijks minimaal twee nieuwe gastexposanten. Deze worden door de locatiehouders zelf uitgenodigd, soms in overleg met de kunstcommissie van Kunstschouw. Ook vallen gastcuratoren op enkele particuliere locaties onder deze voorwaarde.

Aandachtspunt-Voorwaarden
Bij inschrijving voor kunstcommissielocaties is het voor de kunstenaar noodzakelijk de voorwaarden goed door te lezen. Hierin staat alle informatie over rechten, plichten en aansprakelijkheid. Bij deelname wordt men geacht deze voorwaarden te accepteren.

.

Afbeeldingen: werk van
nr 1: Carla Hopmans
nr 2: Bianca Dör
nr 3: Han van den Boogaard
nr 4: Rowena Peters
nr 5: Laurent Carton
nr 6: Arild Veld

impressie van Kunstschouw 2023

Uienschuur Hopmans Carla
1
Molenberg binnen Dor Bianca
2
Duinhotel Boogaard Han van den
3
postantropoceen_rowenapeters2
4
Schuur de Wilde Carton Laurent
5
IMG_5435
6