Deelname

Kunstenaars geïnteresseerd in deelname aan de Kunstschouw editie 2022 kunnen zich helaas niet meer aanmelden.

DEELNAME is mogelijk:
Op ‘kunstcommissielocaties’:
De zogenaamde kunstcommissielocaties zijn aan de Kunstschouw deelnemende particuliere locaties die tijdens de kunstschouwperiode een exclusieve expositie mogelijkheid bieden aan kunstenaars, die door de kunstcommissie geselecteerd worden.
De kunstcommissielocaties vormen het hoofdbestanddeel van de Kunstschouw. Per locatie worden minstens 3 deelnemers geplaatst, afhankelijk van de ruimte.  Selectie vindt plaats in de maanden december en januari.

Op ‘gastlocaties’:
Een aantal ateliers en galerieën op Schouwen-Duiveland tonen als zogenaamde ‘gastlocatie’ van de Kunstschouw eigen werk, en/of werk van gastexposanten, en/of vaste collecties, onder de voorwaarde van jaarlijks minimaal twee nieuwe gastexposanten. Deze worden door de locatiehouders zelf uitgenodigd, soms in overleg met de kunstcommissie van de Kunstschouw. Ook vallen gastcuratoren op enkele particuliere locaties onder deze voorwaarde.

Het inschrijfformulier voor deelname op kunstcommissielocaties vindt u onderaan deze pagina en op de pagina Voorwaarden in dit menu. Graag zorgvuldig invullen en met bijbehorend fotomateriaal PER POST sturen naar het op het formulier vermelde adres.

Downloaden van het formulier is mogelijk na het lezen en de akkoordverklaring van de voorwaarden!

Aandachtspunt-Voorwaarden
Bij inschrijving voor kunstcommissielocaties is het voor de kunstenaar noodzakelijk de ‘Voorwaarden’ goed door te lezen. Hier vindt u alle informatie over rechten, plichten en aansprakelijkheid. Bij deelname wordt u geacht eerst deze voorwaarden te accepteren.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

kunstschouw in beeld

bezoekers


informatie

magazine


lees meer

organisatie


over ons