Deelname

Kunstschouw 2023 is van 10 t/m 18 juni

 

Inschrijving voor Kunstschouw 2023 is gesloten.

Deelname is mogelijk:
Op ‘kunstcommissielocaties’:
De zogenaamde kunstcommissielocaties zijn aan de Kunstschouw deelnemende particuliere locaties die tijdens de kunstschouwperiode een exclusieve expositie mogelijkheid bieden aan kunstenaars, die door de kunstcommissie geselecteerd worden.
De kunstcommissielocaties vormen het hoofdbestanddeel van de Kunstschouw. Per locatie worden minstens 3 deelnemers geplaatst, afhankelijk van de ruimte.  Selectie vindt plaats in de maanden december en januari.

Op ‘gastlocaties’:
Een aantal ateliers en galerieën op Schouwen-Duiveland tonen als zogenaamde ‘gastlocatie’ van de Kunstschouw eigen werk, en/of werk van gastexposanten, en/of vaste collecties, onder de voorwaarde van jaarlijks minimaal twee nieuwe gastexposanten. Deze worden door de locatiehouders zelf uitgenodigd, soms in overleg met de kunstcommissie van de Kunstschouw. Ook vallen gastcuratoren op enkele particuliere locaties onder deze voorwaarde.

Aandachtspunt-Voorwaarden
Bij inschrijving voor kunstcommissielocaties is het voor de kunstenaar noodzakelijk de ‘Voorwaarden’ goed door te lezen. Hier vindt u alle informatie over rechten, plichten en aansprakelijkheid. Bij deelname wordt u geacht eerst deze voorwaarden te accepteren.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

kunstschouw in beeld

bezoekers


informatie

catalogus


lees meer

organisatie


over ons