Nieuws

Header: fragment Waterwereld 1 Albert Groenheyde (cover catalogus 2023)
.
Op deze pagina delen we graag het actuele nieuws (van nu) rondom de aankomende editie van De Kunstschouw en kunt u terugkijken naar de voorgaande edities (van toen).
Nieuwe locaties tijdens Kunstschouw

De tot 2017 drukbezochte en zeer gewaardeerde Kunstchouwlocatie Mon Plaisir doet
weer mee! Nu met nieuwe eigenaars en onder de naam LAND AAN ZEE (locatie 1)

lees meer
Voorbereidingen Kunstschouw in volle gang

In de Corneliuskerk zal tijdens Kunstschouw 2023 museaal werk te zien zijn van Gertjan Evenhuis en bij Atelier Anna Blom toont Frederique Spigt een nieuwe kant van haar creatieve veelzijdigheid.

lees meer
Catalogus Kunstschouw verkrijgbaar bij:

De catalogus is vanaf half mei in Zeeland op diverse plaatsen verkrijgbaar:

lees meer
Eerste Kunstschouw catalogus 2023 uitgereikt

In het bijzijn van kunstenaars, locatiehouders en belangstellenden is gisteren (5 mei) het eerste exemplaar van de Kunstschouw catalogus 2023 uitgereikt aan Marius Landegent van Pannekoekenmolen De Graanhalm.

lees meer
Uitreiking catalogus 5 mei, welkom

De nieuwe catalogus voor 2023 zal op 5 mei worden uitgereikt aan de heer Marius Landegent van Pannekoekenmolen de Graanhalm: hij is dan ook locatiehouder vanaf het allereerste uur!

lees meer
Kunstschouw genomineerd voor cultuurprijs

Lions Schouwen Duiveland heeft een cultuurprijs in het leven geroepen. Een speciale commissie heeft vijf kandidaten geselecteerd, waarvan Kunstschouw er één is. Wereldregio maakt van de vijf kandidaten een portret, waarna de Lions hun definitieve keuze maken.

lees meer