beleef de jubileum Kunstschouw 2018 in zeeland

Dit jaar is het thema Kunst NATUURlijk. Kunst in relatie met mens en voedsel, klimaat, vergankelijkheid en schoonheid. Een breed thema met veel verrassingen. Wat te denken van een kerk vol Zoete Zonde, biecht het allemaal maar op. Maar er is ook een kwijtzing-afvaltoilet om alle zorgen achter te laten na het zien van plastic soep. Afvaldieren, bommen, art snacks, een regen-oerwoud en wachters bij een heus slot met ijzeren geduld.

Ja er is veel tussen hemel en aarde. Dit is allemaal te zien bij de Kunstschouw. Maar er is nog meer: Meer dan 200 kunstenaars tonen op de locaties in 11 dorpen van Schouwen-Duiveland ruim 1500 kunstwerken van allerlei disciplines aan 10.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. In kerkjes, boerenschuren, een molen, hofsteden en tuinen zijn die werken te zien; sommige privé locaties zijn alleen dan voor publiek geopend. De route voert langs prachtige (ring)dorpen, polders, bos en strand, waar de Oosterschelde kreeft en de Zeeuwse mosselen de bezoekers al opwachten.

Geniet op de fiets (of in de auto) van de vele diverse kunstuitingen en van het landschap in het Zeeuwse licht.

Nieuwsgierig? Zie voor alle informatie en de route het full color Kunstschouw magazine dat vanaf 18 mei verkrijgbaar is. Hoe?

Bij de VVV’s en diverse boekhandels en galeries in Zeeland, tijdens het evenement bij alle locaties en via deze website: http://www.kunstschouw.nl/bezoekers/magazine

Voor meer informatie en beeldmateriaal: mvdadel@zeelandnet.nl en wvdwel@zeelandnet.nl

Afb.: Verzonken, fine art print, Anne Nobels, http://www.annenobels.nl locatie Landgoedhotel Slot Moermond, Renesse